Kaisa Kärkkäinen, jooga, joogaopettaja, joogaopettajakoulutus, heartful yoga teacher training

Heartful Yoga - joogaopettajakoulutus


Jooga on tie todelliseen itseen ja sen kautta aitoon yhteyteen muun maailman kanssa. Joogan parissa voi oppia lempeyttä, pitkäjänteisyyttä ja tasapainoa. Lempeän läsnäolon Heartful Yoga –joogaopettajakoulutuksesta saat työkaluja, joita voit käyttää sekä oman itsetuntemuksesi vahvistamiseen että uuden ammatin oppimiseen. 

Heartful Yoga - joogaopettajakoulutus oikeuttaa sinut kansainväliseen Yoga Alliance RYT 200 -sertifikaattiin ja antaa syvällisen ymmärryksen joogasta ja sen opettamisesta.


Haluatko kuulla ensimmäisenä, kun seuraavan joogaopettajakoulutuksen haku aukeaa?

Täytä tietosi alle ja lähetämme sinulle lisätietoja, kun haku vuonna 2019 alkavaan koulutukseen on auki.


Yli vuoden kestävä, tarjonnaltaan Suomen monipuolisin joogaopettajakoulutus sisältää kaksi osaa:

Osa yksi: Matka itseen ja omaan harjoitukseen

Kaisa Kärkkäinen, jooga, joogaopettaja, joogaopettajakoulutus, Heartful Yoga,

Koulutuksen ensimmäisessä osassa syvennyt oman joogaharjoitukseesi. Opintomatka omaan itseen on perusta koulutuksen seuraavalle vaiheelle, opettajaksi kehittymiselle. 
 

Osa kaksi: Lempeän läsnäolon joogaopettajan polku

Heartful Yoga, joogaopettajakoulutus, kaisa kärkkäinen, hatha jooga, yin jooga, yoga teacher training

Koulutuksen toinen osa vie kohti joogaopettajuutta. Se sisältää 22 lähiopetuspäivää, jossa syvennymme joogaan ja joogaopettamisen teoriaan unohtamatta monipuolisia käytännön harjoituksia.


_MG_2189.jpg

Heartful Yoga-opettajakoulutuksen asiantuntijat

KAISA KÄRKKÄINEN 

Heartful Yoga- opettajakoulutuksen pääkouluttajana toimii Kaisa Kärkkäinen. Kaisa on kokenut joogaopettaja ja hyvinvointivalmentaja (E-RYT 500).

LANA LAVANINA

Astangajooga, ayurveda, pranayama ja chanting. Lana on joogaopettaja ja ayurveda-konsultti  

MÅNS BROO

Joogan historia ja filosofia. Måns on uskontotieteen dosentti ja Anandan päätoimittaja.

HANNA-MARI NIEMINEN

Äitiysjooga. Hanna-Mari on joogaopettaja ja doula.

MATILDA MANNSTRÖM

Vinyasa Flow:n perusteet ja haastavat asanat. Matilda on joogaopettaja.

DENIS VINOKUR

Meridiaaniteorian perusteet ja kiinalaiset terveysharjoitukset. Denis on Kiinalaisen lääketieteen asiantuntija

HEIDI HAUTALA

Joogan anatomian perusteet. Heidi on joogi, fysioterapeutti ja osteopaatti.

KARI SUOMALAINEN

Kipu ja yleisimmät joogatessa huomiota vaativat vammat. Kari on osteopaatti.

PAULIINA PISTO

Joogan fysiologia ja yleisimmät sairaudet. Pauliina on sisätauteihin erikoistuva lääkäri. 

JESPER EKELUND

Tietoisuuden neurobiologia. Jesper on psykiatrian professori.

MARI RASIMUS

Läsnä oleva ja syvistä arvoista lähtevä viestintä ja markkinointi. Mari on Mindfulness Coach ja sosiaalisen median asiantuntija.


Oppilaiden sanomaa

"Heartful Yoga Teacher – joogaopettajakoulutus on ylivoimaisesti parasta, mitä olen itselleni koskaan antanut lahjaksi. Asana-tekniikka ja joogan filosofia olivat sulassa sovussa coaching-menetelmien kanssa  - koulutuksen kokonaisuus voimaannutti meidät oppilaat löytämään oman äänemme joogaopettajina. Kaisa auttoi minua kehittymään ja katsomaan eteenpäin. Tänään jaan intohimoani joogaa eteenpäin myös muille.” - Megan, 2017 Heartful Yoga - joogaopettajakoulutus

“Koulutus päättyi reilu vuosi sitten ja voin hyvillä mielin ja huulet hymyssä kertoa tämän olleen yksi elämäni tärkeimmistä kokemuksista. En oppinut vain joogasta vaan opin myös itsestäni. Enkä oppinut vain ohjaamaan joogaa, vaan opin myös ohjaamaan ja opettamaan itseäni. Kaisalla on kaunis taito opettaa samalla antaen tilaa itse oivaltaa ja kokea. Minulle ei annettu valmiita totuuksia vaan minun tehtäväni oli itse löytää ne. Kaisa tarjosi työkaluja, materiaaleja ja mahdollisuuksia. Opin etsimään tietoa sydämestäni ja mikä tärkeintä luottamaan sen ääneen. Järkeä unohtamatta. Koulutus on hieno yhdistelmä henkisyyttä ja jalat maassa pitävää fyysisen todellisuuden tarkastelua. Suosittelen lämpimästi ja koko sydämestäni kaikille, jotka haluavat syventyä itseensä ja joogaan.” - Krista, 2017 Heartful Yoga -joogaopettajakoulutus

" Voin lämpimästi suositella hyppäämään Heartful Yoga- joogaopekoulutuksen matkaan, jos haluat löytää lempein askelin syvyyttä omaan harjoitukseesi, tai haaveesi on viedä joogan taikaa eteenpäin myös muille. Tässä koulutuksessa saat oppia Kaisan lisäksi myös suurelta joukolta oman alansa asiantuntijoita, sekä tietenkin myös kanssakulkijoiltasi. Varaudu tapahtumarikkaaseen ja sädehtivään vuoteen!" - Mari, 2016 Heartful Yoga - joogaopettajakoulutus

_MG_2728.jpg